Rekencentrum voor kringen/afdelingen

Sinds 1981 zijn reeds een groot aantal kringen en afdelingen overtuigd van de prima service die onze organisatie op het gebied van de uitslagen biedt.

Eigen koeriersdienst
Die de gegevens ophaalt en weer bij u bezorgt volgens afspraak.

Invoer gegevens
De electronische gegevens, die via mail en internet worden aangeleverd, worden in ons centrale rekensysteem gevuld waardoor we snel een officiele uitslag kunnen maken met de daarbij behorende kampioenschappen.

Verwerking gegevens
De gegevens worden verwerkt via een totaal reken systeem, alle ingemande duiven komen ook op Uw afrekenstaat. Dus van elke 100 duiven die meegaan, verwerken wij dan ook alle 100 duiven, en niet zoals andere rekenaars alleen de geklokte duiven (rond de 40 duiven) of alleen de prijsduiven (rond de 30 duiven). Vanaf seizoen 2001 wordt er  Digitaal aangeleverd.

Uitslagen
De uitslagen worden in de drukkerij vervaardigd en bevatten alle prijzen, poeleoverzichten en tussenstanden kampioenen. Per vereniging is ook via internet de informatie via een 24-uurs service op te vragen en krijgt U de uitslag, direct na de berekening in ons rekencentrum, thuis op Uw eigen pc.

Einde van het seizoen
Aan het einde van het seizoen ontvangt U een overzicht van alle duiven, waar ze overal gevlogen hebben.  Dus niet alleen dat een bepaalde duif  7 prijzen heeft behaald, maar in onze overzichten kunt U ook zien dat deze duif 11 keer is ingezet en op 4 stations buiten de prijzen viel.  Een betere indruk van de echte prestaties kunt U niet krijgen. Deze prestaties worden ook gratis ter download gesteld mits u minmaal de nieuwste Cloud versie van compustam heeft. Tevens melden wij kosteloos de beste duiven die in aanmerking komen voor de WHZB/TBOTB competitie.
Compuclub
Compuclub
Professionele automatisering duivensport
Webwinkel
Nieuws
Producten aanschaffen van Compuclub?
      Klik op 
logo webwinkel
Web Winkel
Designed by Compuclub
Compuclub Kantoor
Copyright © 2000-2024 Compuclub
Contact
Software Liefhebber
Software  Vereniging
Overige informatie
Over ons
Klauwershoek 4
1501 NA te Zaandam
Tel:  020-2134115
Veilig betalen via uw eigen bank